Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

ThreeQueerTree

Lisätty 09.06.2020

Yhteisnäyttely / Group Exhibition / Gemensam utställning, Galleria Kalleria, Helsinki 22.6. - 5.7.2020

 

Kiitos näyttelystä / Thanks for the Exhibition!

 

22.6. - 5.7.2020 Galleria Kalleria, Helsinki 

Yhteisnäyttely, 3 taiteilijaa / Group Exhibition, 3 artists / Gemensam utställning, 3 konstnärer: Fel Kod, Susi Kankare, Jäämyrsky

Queer-teema; valokuvia, maalauksia, installaatioita / Queer theme; photographs, paintings, installations / Queer-tema; målningar, fotografier och installationer

 

 

Galleria Kalleria 
Kaarlenkatu 10
00530 Helsinki

www.kalleria.fi

 

Avoinna / Open / Öppna:
Joka päivä / Every day / Varje dag 13 - 19

 

 

Tervetuloa! / Welcome / Välkommen!

 

 

ThreeQueerTree -näyttely, 2020ThreeQueerTree -näyttely, 2020

 

 

 

FI

ThreeQueerTree on kolmen taiteilijan – Fel Kod, Susi Kankare ja Jäämyrsky – queer-teemainen yhteisnäyttely. Taiteilijoita yhdistää omaehtoinen, vapaa tekeminen sekä queerius monitulkintaisena käsitteenä. Näyttelyssä jokainen taiteilija esittää oman näkemyksensä teemasta.

Näyttely sisältää maalauksia, valokuvia ja installaatioita. 

 

 

EN

ThreeQueerTree is a queer-themed group exhibition from three artists; Fel Kod, Susi Kankare and Jäämyrsky. Artists are united by free doing and ’queer’ as an diverse concept. In the exhibition, each artist presents their own view of the theme.

The exhibition includes paintings, photographs and installations.

 

 

 SV

ThreeQueerTree är en gemensam utställning från tre konstnärer; Fel Kod, Susi Kankare och Jäämyrsky. Utställningen inkluderar queer-tema målningar, fotografier och installationer.

 

 

 

FI

Esteettömyys

Galleria ei ole esteetön, katutasolta on yksi rappunen noustavana ja oviaukko on melko kapea. Näyttelyvalvojaa voi pyytää tarvittaessa avustamaan esim. pyörätuolin kanssa sisäänpääsyssä. Galleriassa ei ole esteettömiä wc-tiloja.

Näyttely on ikärajaton, pyydämme kuitenkin huomioimaan että osa kuvista sisältää alastomuutta ja eroottisuutta.

 

EN

Accessibility

Please note that the entrance to the gallery is not easily accessible by wheelchair. The entrance is narrow and requires climbing one step form street level. In case of need of assistance the exhibition supervisor will assist you. The gallery does not have any unobstructed toilet facilities.

The event is suitable for all ages, but please take into consideration that some of the images portrayed in the exhibit do contain both nudity and sexual themes.

 

SV

Tillgänglighet

Infarten till galleriet är inte tillgängligt med rullstol utan assistans. Inkomst kräver kliva upp en trappa från gatu nivån. Utställnings övervakaren kan assistera med inträde vid behov. Galleriet har ingen invalid toalett.

Utställningen har ingen åldersgräns, men vi ber beakta att en del av bilderna innehåller både nakenhet och erotiska teman.

 

 

 

 

Taiteilijoiden esittelyt

 

Fel Kod

Fel Kod (s.1970) on helsinkiläinen taiteilija. Monitaituri, itse itsensä kasvattanut sosiaalinen erakko. Hän on pitänyt useita yksityisnäyttelyitä, ja osallistunut useisiin ryhmänäyttelyihin Suomessa. Hänen taiteensa on itse-taidetta ja hän käyttää töissään useita tekniikoita ennakkoluulottomasti. Töiden perusta on usein klassinen maalaustaide, mutta siihen liitetyillä kolmiulotteisilla elementeillä Fel Kod rikkoo pintaa. Tyyli on naivistinen mutta samalla todenmukainen, ja hän käsittelee usein töissään ihmisen fyysisyyttä ja seksuaalisuutta.

 

Susi Kankare

Susi Kankare (s. 1980) on taiteilija, muusikko, shamanistinen parantaja ja itkijä. Teen taiteeni intuitiolla ja spiritualistisista lähtökohdista. En halua määritellä itseäni seksuaalisesti tai sukupuolen osalta, ja se näkyy kaikessa tekemisessäni. Queer-sanan merkityksessä on minulle ripaus anarkiaa, ja ennen kaikkea queeriuden voi nähdä massasta poikkeavana, valmiiksi määritellyistä normeista vapaana olemisena ja tekemisenä vastavirtaan kulkien.

 

Jäämyrsky

Jäämyrsky on helsinkiläinen outsider- ja queertaiteilija (s. 1985). Taiteessani tärkeintä on vapaus, omaehtoinen sekä instituutioiden ulkopuolelta tuleva tekeminen ja oleminen. Tuotantoni käsittää pääasiassa valokuvia ja piirroksia. Kehollisuus ja fyysinen suorittaminen ovat minulle ikuisia mietinnän ja taistelun aiheita niin taiteessa kuin elämässä. Tätä näyttelyä varten pohdin queer-sanan olomuotoa; termi pakenee määrittelyä, siihen liittyy tietty outous sekä myös antikapitalistinen vivahde. Queerius tarkoittaa ennen kaikkea vapautta olla sitä mitä on ja tehdä omaa juttuaan. Queer-sanaan liittyy henkilökohtaisella tasolla automaattisesti pinkki väri, joka on samaan aikaan sekä neutraali että määrittelemättömyydessään kantaaottava.

 

 

 

 

Taiteilijoiden yhteystiedot / Contact:

 

Fel Kod 

luckyfelixcat555@gmail.com

 

Susi Kankare 

sara.sudenmieli@gmail.com
Youtube: Susi Kankare
Instagram: @susi.kankare

 

Jäämyrsky

jaamyrsky@gmail.com
www.jaamyrsky.fi
Instagram: @jaamyrsky