Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Volvo

Volvot - Intohimoni / Volvo Cars - My Passion

Volvot ovat aina olleet rakkaita, ensimmäinen auto missä matkustin syntymäni jälkeen vuonna 1985 oli Volvo, todennäköisesti 740, en tiedä vuosimallia. Leimauduin siis Volvoon heti elämäni ensihetkistä alkaen - vielä nykyisinkin kuuntelen moottorin, vaihteiden ja oven kiinni menemisen  jumalaisia ääniä, rentoudun turvallisessa ympäristössä ja nautin ergonomiasta sekä kuljettajalle että matkustajille - vanhoissa Volvoissa kaikki on kohdallaan. Tekniikasta en tajua mitään, fiilis on se mikä nappaa. 

Rakastan erityisesti malleja 740 ja 940, myös muut 7- ja 9-sarjan vanhemmat, neliskulmaiset mallit ovat huippuja, parhaita Autoja mitä on koskaan tehty ja tullaan tekemään! Volvo vain on Volvo, siitä ei pääse mihinkään. 

Ensimmäinen Autoni oli 740, vm-89, 2.0, henkilömalli, sen jälkeen toinen oli etuvetökääpiö S60, vm-05 tai -06 (yäk, oli huono), kolmas eli nykyinen on V70XC Cross Country, vm-98, 2.0T. 740:n ja nykyisen Crossin kanssa on tehty Lapin ja Pohjois-Norjan matkoja, 740 myös kuljetti Saksan läpi Neuschwansteinin linnaan ja takaisin, elämäni paras matka edesmenneen isäni kanssa. 

Nykyiset "Volvot" taas... en edes viitsi vaivautua sanomaan niistä paljoa, samanlaisia pyöreitä, ikkunattomia raatoja kuin muutkin, niitä ei enää erota Volvoiksi. Auton pitää olla neliskulmainen, taka- tai neliveto sekä tarpeeksi vanha, ilman mitään turhaa elektroniikkasälää, silloin elämä on ihanaa, tuuli tuivertaa ja laatikko-Volvo kulkee!