Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Harmaaperseverkkarikampanja

Lisätty 20.11.2017

Mustilla trikoilla & köydellä 

Takaosasto, harmaaperseverkkarikampanjaTakaosasto, harmaaperseverkkarikampanja

Sehän on PERSE, siis *omg* miten järkyttävää, kammottavaa, kauheaa, iik, yäk, äääkkkk…!!!!!! Mikä dramaattisinta, kuvassa ei näy edes siveitä, löysiä, jokaisen kehonosan peittäviä harmaita verkkareita vaan vartalonmyötäiset trikoot ja köyttä, huiiii!!!!!!

Horisontaalis-vertikaalis tieteellis-anatomisten faktojen mukaan perseen koostuminen yhdestä yksittäisestä klimpistä on voimakkaasti kyseenalaistettu – siinä on todettu olevan kaksi erillistä puolikasta, joiden välissä on persvako. Tämä ennestään ilmeisen tuntematon ilmiö on omiaan aiheuttamaan draamaa joissakin ihmiskuntaan kuuluvissa yksilöissä.

Ihmisten ulkonäön, varsinkin tuntemattomien sivullisten, arvosteleminen kuuluu kategoriaan ”kun elämässä menee liian hyvin eikä keksi muita valittamisen aiheita”. Jotenkin menee käsityskyvyn yli miten aiheesta jaksetaan vouhottaa vuosituhat toisensa jälkeen. On tietysti ihmisluontoon kuuluvaa olla kiinnostunut toisten sekä omasta ulkoisesta ilmenemistyyleistä mutta jatkuvaan haukkumiseen keskittyvä kulttuuri aiheuttaa vain turhaa kärsimystä, raivoa ja riittämättömyydentunnetta. Arvostelun sijaan voisi keskittyä huomioimaan ulkoisen olemuksen myönteisiä puolia, jos se ei heti tässä kulttuuri-ilmapiirissä luonnistu niin sitkeällä harjoittelulla varmasti.

Ihmiskunta voisi nyt vihdoinkin ottaa jättiharppauksen eteenpäin ja antaa kaikkien perseiden keikkua ihan missä pukeutumistyylissä tahansa tai oikeiden ympäristöolosuhteiden vallitessa vaikka aivan paljaana pelottelemassa kaikkia vouhottavia änkyröitä!

*Ugh* Perse on puhunut.*

P.S. Ja kyllä – katson peiliin ennen ulkoistumista ihmisten ilmoille mutta näkymä ei kaikesta karmeudestaan huolimatta yleensä aiheuta mitään korjaavia toimenpiteitä. Ja ei – en kulje köysi persiissä julkisilla paikoilla enkä muutenkaan vaikka se voisi olla kaikin puolin hyvää viihdettä.

P.P.S. En omista harmaita verkkareita, en sentään niin pervo ole *kjäh-kjäh*…!